Hoogste militair bedankt ziekenhuispersoneel persoonlijk: ‘Een eer om hier te zijn’

Commandant der Strijdkrachten Rob Bauer heeft personeel van het Westeinde ziekenhuis in Den Haag bedankt voor hun inzet tijdens de coronacrisis.

De hoogste militair van ons land sprak dinsdagmiddag persoonlijk met enkele medewerkers van HMC Westeinde en sprak zijn waardering uit over hun werk.

Omdat deze Bevrijdingsdag een andere betekenis heeft gekregen vanwege de virusuitbraak, heeft Defensie besloten om door heel het land zorgpersoneel op 5 mei een hart onder de riem te steken. Rob Bauer deed het Westeinde ziekenhuis aan. ‘Het is een eer om hier vandaag te zijn. Jullie hebben allemaal een fantastische prestatie geleverd, en doen dat nog steeds.’ Frans de Voeght, manager van de spoedeisende hulp, reageert vol trots: ‘Het is niet iedere dag dat de hoogste militair van het land langskomt.’

Lees verder bij Omroep West