SEH Terneuzen blij met showroomkleding voor patient

In sommige gevallen kan de patiënt na behandeling op de SEH naar huis. Maar wat als kleding kapot is geknipt om een goede behandeling te kunnen geven of onderzoek te doen?

Op de Spoedeisende Hulp zien wij patiënten vaak in acute en onvoorziene omstandigheden. Meestal is de patiënt met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In zo’n situatie was er geen tijd om thuis spullen te pakken. In sommige gevallen kan de patiënt na behandeling op de SEH naar huis. Maar wat als kleding kapot is geknipt om een goede behandeling te kunnen geven of onderzoek te doen? Of als een patiënt enkel nachtkledij aan heeft en de gevoelstempratuur buiten -3 graden is. Een broek, trui of jas is dan erg welkom.

En daar helpt Smit Promotions uit Terneuzen ons bij. De SEH van ZorgSaam ontvangt namelijk voor de tweede keer showroomkleding van hen. We zijn daar erg blij mee!

Foto: Cora Hoffmann, leidinggevende acute zorg, showt de showroomkleding

Bron