Van de bestuurstafel …

2011 staat voor de deur. De dienstlijst is bekend en iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Tijd voor bezinning, maar ook tijd om vooruit te kijken. Op 12 november jl. kwamen de leden van alle commissies bij elkaar om plannen te maken voor de komende twee jaar. Ook werd teruggekeken. De nieuwe site wordt gewaardeerd. Bijna wekelijks worden actuele berichten via de mail naar de leden verstuurd. Wil je ook digitale nieuwsberichten ontvangen, geef dan je mailadres door via de site. De Triage wordt met de nieuwe ‘look’ beter gelezen en zal de komende jaren in de huidige vorm blijven verschijnen. Sinds november heeft de NVSHV weer een nieuwe richtlijn op haar naam staan: ‘Pijnbehandeling van patiënten in de spoedzorgketen’ en deze maand komt de V&VN meldcode ‘Kindermishandeling en huiselijk geweld’ uit, waar de vereniging aan heeft meegewerkt. Ook komt de NVSHV meer en meer in de media en wordt in onze mening gevraagd bij tuchtzaken. Het grootste project is momenteel de Nederlandse Triage Standaard; medio 2011 moet het nieuwe tiagesysteem ‘staan’ en wordt de NVSHV mede-eigenaar. De vereniging bewaakt de inhoud maar houdt ook de positie van de SEH-verpleegkundige in de gaten. De symposiumcommissie is al weer druk bezig met het programma voor 29 maart 2011. Niets van dit alles zou van de grond komen zonder de geweldige inzet van onze leden en commissies. Daarvoor onze dank! Namens mijn mede bestuursleden wens ik iedereen een goed en gezondheid 2011.

 

Frans de Voeght MHA

Voorzitter NVSHV

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.