Met spoed van de pijn af

Op 12 januari organiseert de Acute Zorgregio Oost een interactieve scholingsavond over de nieuwe inzichten in pijnbehandeling bij traumapatiënten. SEH-verpleegkundigen zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Op deze scholingsavond worden door middel van casuïstiekbespreking nieuwe inzichten over pijnbehandeling in de spoedzorgketen gepresenteerd. Ook is er de mogelijkheid om te discusiëren over de nieuwe richtlijn Pijbehandeling bij traumapatiënten in de spoedzorgketen, waarvan de NVSHV eigenaar is.

De richtlijn Pijnbehandeling bij traumapatiënten in de spoedzorgketen is eind januari definitief beschikbaar via de websites van het CBO, V&VN en NVSHV.

Kijk hier voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.