Jeroen Bosch Ziekenhuis krijgt te maken met bijna 70 ‘carnavalsincidenten’; ‘Het was rustig’

Vergeleken met vorig jaar zijn op de SEH van het Bossche Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) tijdens en rond carnaval heel wat minder mensen opgevangen die teveel alcohol hadden gedronken.

Het JBZ kreeg afgelopen carnaval te maken met 14 volwassen personen die moesten worden opgevangen omdat zij teveel alcohol hadden gedronken. Dat zijn 31 minder dan vorig jaar. Er werden dit jaar vijf minderjarigen opgevangen omdat zij teveel alcohol hadden gedronken. Dat is vergelijkbaar met vorig jaar.

Agressief gedrag

Volgens een woordvoerder van het JBZ is carnaval ‘rustig verlopen’. De beveiliging moest er één keer aan te pas komen vanwege agressief gedrag ,,Er waren veel fracturen door valpartijen. Ook waren er hoofdwonden en enkele snijwonden. Een enkel letsel was het gevolg van een vechtpartij’’, aldus de woordvoerder.

Lees verder bij de bron van dit artikel