Maak kans op een gratis deelname aan het EuSEN congres in Brussel !

Op 23 en 24 mei aanstaande vind in Brussel het eerste congres voor SEH-verpleegkundigen plaats.

De organisatie is in handen van EUSEN (de Europese organisatie voor SEH verpleegkundigen) waar jij als NVSHV-lid ook bij hoort. EUSEN biedt een interessant programma van sprekers uit binnen en buitenland.

Vanuit de vereniging zullen wij via loting voor twee ingeschreven SEH-verpleegkundigen de reis-, verblijf- en inschrijfkosten voor het congres vergoeden.

Als tegenprestatie verwachten we dat je een kort verslag schrijft met foto’s van het congres en je (inter)nationale ontmoetingen. Wil je hiervoor in aanmerking komen stuur dan een mail met bewijs van inschrijving en betaling naar ed.slangen@mumc.nl  Voor informatie en inschrijving van het congres kijk op: http://eusencongress.org