Documentaire over de invloed van verpleegkundigen in de Verenigde Staten, ook interessant voor de Nederlandse situatie.

Een half uur durende documentaire over de invloed van verpleegkundigen in de Verenigde Staten, ook interessant voor de Nederlandse situatie.

We kijken naar de rol van verpleegkundigen in de frontlinies van de gezondheidszorg en tijdens de behandeling van patiënten. We zien verpleegkundigen als vernieuwers in zorg, en kijken naar hun observationele vaardigheden, geavanceerde kennis, interventies om patiënten te helpen bij hun medische behoeften.

Verpleegkundigen verkennen ook kritische kwesties in de gezondheidszorg waar ze mee om moeten gaan. Deskundigen bespreken hoe verpleegkundigen, samen met alle belanghebbenden, waaronder patiënten, artsen, aanbieders en zorgverzekeraars, de patiëntenzorg kunnen optimaliseren en de kosten in de toekomst kunnen verminderen. Deze video is bedoeld om de gemeenschap, de verzekeraars en beleidsmakers te betrekken in de discussie rondom de kracht van de verpleging.