SEH VUmc gesloten door wateroverlast in de buurt

Het VU medisch centrum heeft al haar acute afdelingen, alsmede de polikliniek, gesloten nadat een watertransportleiding in de buurt was gesprongen

Dinsdagochtend sprong op de Van der Boechorststraat een waterleiding. Er is sprake van een enorme chaos bij het ziekenhuis. Rondom het ziekenhuis is sprake van grote wateroverlast. In delen van het VUmc zou de stroom zijn uitgevallen, waardoor ook de website offline is gegaan. Operaties zijn onderbroken en voorlopig uitgesteld. Het ziekenhuis beraadt zich op evacuatie van patiënten naar andere ziekenhuizen. Rondom het ziekenhuis is sprake van grote wateroverlast. In delen van het VUmc zou de stroom zijn uitgevallen, waardoor ook de website offline is gegaan. Operaties zijn onderbroken en voorlopig uitgesteld. Het ziekenhuis beraadt zich op evacuatie van patiënten naar andere ziekenhuizen.

Bron