SEH volgende week weer open : VUmc heeft alle technische voorzieningen in het ziekenhuis weer opgestart

Patiënten van VUmc komen vanaf dinsdagochtend 22 september terug naar het ziekenhuis. Ook staan die dag de eerste operaties ingepland. Woensdag 23 september zal VUmc naar verwachting weer volledig open zijn, inclusief de spoedeisende hulp na de overstroming door een gebarsten waterleiding.

VUmc heeft alle technische voorzieningen in het ziekenhuis weer opgestart. Het testprogramma is evenwel nog niet voltooid. Technici verrichten de komende dagen nog noodzakelijke reparaties. Er is inmiddels contact opgenomen met de patiënten over het plannen van hun operaties.

Een definitief besluit over openstelling wordt maandag genomen op basis van de laatste stand van zaken

Kijk hier voor meer info