Eindtermen opleiding SEH-verpleegkundige

Binnen ons vak is in de afgelopen jaren veel veranderd, ontwikkelingen die (in)direct van invloed zijn op de beroepsuitoefening. In bijgevoegd document zijn het aangepaste deskundigheidsgebied en nieuwe eindtermen van de opleiding tot SEH-verpleegkundige te vinden. Het stuk is in concept klaar. Iedereen krijgt tot de algemene ledenvergadering de mogelijkheid om via de site op het document te reageren, in de vergadering van april zullen de definitieve eindtermen worden vastgesteld.

Lees hier verder

Één reactie op “Eindtermen opleiding SEH-verpleegkundige”

  1. Ik heb naaraanleiding van de nieuwsbrief de eindtermen bekeken voor de SEH vpk in opleiding.
    ik vind ze zeer volledig en kan me als werkbegeleider er heel goed in vinden. Denk wel dat er op diverse SEH’s toch ook nog wel het nodige moet gebeuren voor de gediplomeerder vpk want die voldoen ook niet aan alle eindtermen ben ik bang. vooral de oudere seh vpk.

    gr

    niels

Reacties zijn gesloten.