Met spoed gezocht

Op zoek naar een uitdaging?

Neem deze kans om mee te werken aan het ontwikkelen van een richtlijn voor acute wonden, als belangenvertegenwoordiger van de NVSHV. Vanwege het multidisciplinaire karakter zijn chirurgen, dermatologen, huisartsen, spoedeisende hulp artsen, (wond) verpleegkundigen en traumatologen ook betrokken bij deze richtlijnontwikkeling.

Verantwoordelijkheden: aanwezigheid van 5 à 6 besprekingen van 9.00 tot 17.00, met voorbereiding van de teksten en leveren van commentaar en implementatie van de richtlijn bij de NVSHV en huidige werkaanstelling. Duur van het project: 1-2 jaar, start op 12 januari 2012. Opleiding: academisch of post HBO denkniveau, Engelse taalvaardigheid en ervaring op het gebied van richtlijn ontwikkeling of schrijven van protocollen zijn gewenst.

Vacatiegelden beschikbaar.

Meer info: f.de.voeght@nvshv.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.