Nieuwe huisstijl NVSHV gelanceerd

Voorzitter Frans de Voeght van de NVSHV lanceerde op het NVSHV-congres van 30 maart in De Reehorst in Ede de nieuwe huisstijl van de NVSHV. 

De Voeght lichtte toe dat NVSHV een serieuze gesprekspartner is van overheden en ziekenhuizen en dat ook uit wil stralen. Vandaar dat het bestuur heeft  besloten NVSHV vanaf april te presenteren in een frisse en professionele, nieuwe huisstijl. De deelnemers aan het congres maakten direct kennis met uitingen van de nieuwe huisstijl, zoals een NVSHV-presentatiewand in de hal van de Reehorst en de eerste aflevering van de NVSHV nieuwsbrief. Vanaf april zullen NVSHV-leden die ontvangen via mail. Op het congres ging ook de vernieuwde website van NVSHV de lucht in.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.