Algemene Ledenvergadering NVSHV 2018

Dinsdag 27 november 2018

De algemene ledenvergadering, welke statutair jaarlijks wordt gehouden, zal dit jaar plaatsvinden op dinsdag 27 november van 19.00 tot 20.30 uur in hotel Landgoed ISVW, Dodeweg 8 te Leusden. Dit is de avond voor het congres van de NVSHV, welke wordt gehouden in het Meander Ziekenhuis in Amersfoort.

Je bent van harte uitgenodigd om aan deze vergadering deel te nemen, de agenda is weergegeven in de bijlage.
Leden die deelnemen aan de ALV kunnen na de vergadering op kosten van de NVSHV genieten van het diner. Mocht je willen overnachten dan is dat ook mogelijk, dit is wel op eigen kosten.Wil je mee eten of blijven slapen, meld dat bij ondergetekende voor 20 november a.s.

Drs Ed Slangen
Penningmeester NVSHV
e.slangen@nvshv.nl

Het bestuur van de NVSHV heet je van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering.  Lees hier de agendapunten

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van de NVSHV,