ziekenhuis-amstelland

Meewerkend Teamleider SEH

Waarom solliciteren naar een baan als teamleider op de SEH van Ziekenhuis Amstelland? ‘Omdat je als teamleider op de SEH een afwisselende baan hebt, waarin iedere dag weer anders is. Je werkt ook voor 50% mee in de patiëntenzorg, waardoor je de ene dag op de afdeling werkt en de andere dag voor afstemming met de andere afdelingen binnen het ziekenhuis zorgt. Je voert jaargesprekken, bent verantwoordelijk voor de ziekteverzuimaanpak op de afdeling en begeleidt collega’s in opleiding tot SEH-verpleegkundige. Ook onderhoud je contact met de huisartsenpost.’

De Spoedeisende hulp van Ziekenhuis Amstelland maakt deel uit van Spoedpost Amstelland. Hierin werken wij nauw samen met de huisartsenpost. Het team bestaat uit ongeveer 30 collega’s (SEH-Verpleegkundigen, administratief medewerkers en afdelingsassistentes). De werktijden op de Spoedeisende hulp zijn van 08.00 tot 23.30 uur. Van 22.00 tot 8.00 uur kunnen hulpvragers voor spoedeisende hulp uitwijken naar de omliggende academische ziekenhuizen, waarmee nauw wordt samengewerkt.

Over Ziekenhuis Amstelland:

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel: TOP in basiszorg. Onze arbeidsproductiviteit is goed en dat is mogelijk door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie en de goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wil je meer weten of een dagje meelopen? Neem dan tot 26 oktober contact op met Fred Augustin, teamleider SEH, tel. 020-7556006. Vanaf 25 oktober kun je contact opnemen met Ronald Houwing, manager acute en intensive zorg, tel. 020-7556035.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor 32-36 uur per week;
  • Een enthousiast betrokken team;
  • Een salaris, afhankelijk van de werkervaring, dat maximaal € 4.378,00 bruto per maand bedraagt, op basis van 36 uur per week;
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid;
  • Goede Kinderopvang en Buitenschoolse opvang in Ziekenhuis Amstelland. Kijk voor meer informatie op de website van Hestia;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Van jou verwachten we dat je in het bezit bent van het diploma Spoedeisende hulp verpleegkundige en minimaal 1 jaar ervaring hebt als leidinggevende. Bij voorkeur heb je ook een managementopleiding afgerond. Ook kun je uitstekend communiceren met de verschillende zorgprofessionals. Teamspirit, flexibiliteit, positieve instelling en stressbestendigheid zijn bij ons sleutelwoorden.

Wil je meteen reageren?

Dat kan tot 31 oktober via de knop “solliciteren” hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling P&O, t.a.v. Brenda van Heek, managementassistent afdeling P&O. Je ontvangt binnen twee weken na het sluiten van de vacature een reactie van ons.

Solliciteer hier

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.