VUmc

vumc

Opleider verpleegkundige vervolgopleiding acute zorg  (32 uur) VUmc Amstel Academie

Ben jij het organisatie- en ontwikkeltalent voor het cluster Acute Zorg?

 

Werkomgeving

VUmc Amstel Academie verzorgt verpleegkundige vervolgopleidingen, medisch ondersteunende opleidingen, bij- en nascholingen en bedrijfsopleidingen voor gezondheidszorginstellingen zoals algemene en academische ziekenhuizen, verpleeg- en zorgcentra, psychiatrische instellingen en instellingen voor thuiszorg.

Voor het cluster acute zorg zoeken wij een enthousiaste opleider. Je maakt deel uit van het team verpleegkundige vervolgopleidingen (VVO). Het cluster acute zorg omvat de volgende verpleegkundige vervolgopleidingen: M/ICV, (M)CCV, INT,  (M)REC, AOA en de SEH.

Voor meer informatie over VUmc Amstel Academie en het verpleegkundig vervolgonderwijs zie

https://www.vumc.nl/afdelingen/AmstelAcademie/

Werkzaamheden

Als opleider verpleegkundige vervolgopleiding, zijn je voornaamste taken en verantwoordelijkheden:

– De coördinatie van onderwijstaken, het opstellen van roosters;

– Het verzorgen van onderwijs (ontwikkeling, coördinatie, uitvoering en toetsing);

– Het begeleiden en coachen van studenten in hun leerproces;

– Lesgeven in de verpleegkundige facetten van het specialisme en in het klinisch redeneren.

 

Uiteraard vormt het overleg met de praktijkopleiders van de aangesloten ziekenhuizen een onmisbare schakel. Je levert als opleider acute zorg een belangrijke bijdrage aan de beleidsontwikkeling van de afdeling VVO.

Je profiel

– Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van acute zorg en hebt ruime werkervaring op deze afdeling (bij voorkeur SEH);

– Je hebt een (bij voorkeur) afgeronde docentenopleiding en recente ervaring met lesgeven;

– Je houdt je vakkennis up to date en bent geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied acute zorg;

– Je beschikt over coachende vaardigheden, bent communicatief sterk en coöperatief ingesteld;

– Je beschikt over improvisatievermogen, bent creatief en flexibel;

– Je bent vaardig in Excel, Word, Powerpoint en Outlook.

Onze arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal:  9 (2770 tot 3816 euro o.b.v. 36 uur/week), inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring. Voor ervaren kandidaten bestaat de mogelijkheid tot inschaling in salarisschaal 10 (2644 tot 4152 euro o.b.v. 36 uur/week), inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring.

Naast een uitstekend basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. Het is voor nieuw aangestelde medewerkers verplicht om bij indiensttreding een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan te vragen. Je dient hiervoor in het bezit te zijn van een DigiD.

Bijzonderheden

De gesprekken vinden plaats in week 3 en 4 (2017). Geïnteresseerde kandidaten dienen hier rekening mee te houden in hun agenda. Je kunt een uitgebreide functiebeschrijving opvragen bij Maureen Valies.

Interesse?

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met de bureaumanager Karin Jonker, k.jonker@vumc.nl of via telefoonnummer: 020  4442020. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht Maureen Valies via telefoonnummer: 020 4445635.

Je kunt tot en met 8 januari 2017 solliciteren via www.werkenbijvumc.nl