UMC-Utrecht

Verpleegkundige Spoedeisende Hulp (SEH) m/v

De functie

Als SEH-verpleegkundige verleen jij spoedeisende zorg aan onze zeer gevarieerde patiëntenpopulatie, met uiteenlopende acute ziektebeelden. De Spoedeisende Hulp van het UMC Utrecht heeft een uniek karakter. Door de level 1-status en het lage aantal zelfverwijzers is het percentage patiënten met een acute en complexe zorgvraag hoog: bijna de helft van de bezoekers heeft dan ook high care-zorg nodig. Je maakt ook deel uit van het reanimatieteam binnen het gehele UMC. Tijdens een groot incident waarbij meerdere gewonden vallen, zul jij dan ook zorg verlenen binnen het Calamiteitenhospitaal.

Je profiel

Je bent een ervaren SEH-verpleegkundige en hebt de opleiding tot SEH-verpleegkundige afgerond. Je bent servicegericht, waardoor jouw patiënten zorg ontvangen van de hoogste kwaliteit. Hiernaast beschik je over het nodige incasseringsvermogen, weet je de handen uit de mouwen te steken en ben je een echte teamplayer. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent een aanpakker die kansen ziet en deze ook weet te benutten. Je draagt zo actief bij aan de ontwikkeling van jezelf en de afdeling.

De afdeling

De SEH is 24 uur per dag open voor alle patiënten die spoedzorg nodig hebben. Jaarlijks verlenen wij zorg aan zo’n 22.000 patiënten. Het enthousiaste SEH-team bestaat o.a. uit 13 senior SEH-verpleegkundigen, 32 SEH-verpleegkundigen en 10 receptiemedewerkers. Door de specifieke locatie van het UMC Utrecht ‒ buiten de stad ‒ heeft de SEH relatief weinig zelfverwijzers, waardoor het percentage patiënten met een acute en complexe zorgvraag hoog is.

Wij bieden

Het salaris voor deze 89-100% functie bedraagt maximaal € 3.492,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur). Het betreft een vaste aanstelling, beginnend met een jaarcontract.

Informatie en sollicitatie

Voor nadere informatie over de vacature (2016/0273), de afdeling en je sollicitatie verwijzen wij je graag naar werkenbijumcutrecht.nl. Voor alle overige informatie bel je kosteloos naar 0800 – 25 000 25.