rkz-beverwijk

 

Vacature SEH Verpleegkundige

24-36 uur

Enthousiast, gedreven en stressbestendig

 

Durf jij de uitdaging aan om aan de slag te gaan op onze SEH? Dan zeggen wij alvast: Welkom bij ons team!

Ben jij dit?

Jij bent een stressbestendige, leergierige  en enthousiaste SEH-verpleegkundige. Jij bent bekend met ‘’Manchester Triagesysteem’’. Je weet het belang van goede communicatie naar patiënten en collega’s. Daardoor luister je goed en geef je gestructureerd en methodisch informatie aan artsen, patiënten en hun naasten. Je kent je eigen grenzen, roept op tijd hulp in en werkt nauwkeurig en betrouwbaar. Je begrijpt dat er op de SEH continue wisselende omstandigheden zijn en past je daar makkelijk op aan. Een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen is voor deze baan onmisbaar!

Dan kan je dag er zo uit zien!

De SEH afdeling is één van de meest dynamische afdelingen binnen het Rode Kruis Ziekenhuis. Je ziet patiënten met een breed scala en intensiteit aan aandoeningen waaronder de brandwondenzorg, cardiologie en acute kindzorg. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van acute patiëntenzorg en het verrichten van verpleegtechnische handelingen. Verder ondersteun je de SEH-arts bij onderzoeken, ingrepen en behandelingen. Hoe je dag eruit ziet op de SEH? Dat is niet te vertellen, geen dag is het zelfde, elke dag en elke dienst verloopt anders. En eigenlijk hoeven we jou zonder  dit allemaal niet te vertellen, want als SEH Verpleegkundige versta jij je vak.

Waar wij het verschil maken, is dat wij een samenwerkingsverband hebben met TATAsteel. Dat betekent dat wij een spoedpost hebben op het TATAterein dat 24/7 bemand is door onze toppers van SEH Verpleegkundigen. Jij bent als eerste bij calamiteiten en ongevallen ter plaatse en je hebt daar je eigen eerste hulp auto met chauffeur.

Jouw nieuwe collega’s!

Je maakt deel uit van een hecht en enerverend team met kundige, gemotiveerde, enthousiaste verpleegkundigen en artsen.  Volgens een rooster met wisselende diensten zorgen jullie per jaar voor circa 27.000 patiënten. Met de LEAN methodiek werken jullie aan het voortdurend verbeteren en optimaliseren van de SEH-zorg.  Jullie zijn trots op een SEH welke bekend staat als een goed functionerende afdeling waar kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en patiëntgerichte zorg wordt verleend.

Wij bieden aan jou!

  • Marktconforme beloning volgens de Ziekenhuis cao schaal 55.
  • Eventueel een direct vast een contract (met een proeftijd van twee maanden).
  • Welkombonus van 1000,-
  • Na verloop van tijd de mogelijkheid om aan de slag te gaan op Spoedpost van TATAsteel .
  • Gratis Parkeren en 7 minuten lopen t.o.v. van het station.
  • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendje wintersport of  fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en een bingo!

Wij vragen aan jou?

  • BIG registratie van SEH verpleegkundige.
  • Jij stelt patiënten in handomdraai gerust.
  • Schakelt snel in situaties en pakt door.
  • Jij bent altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied.

 

Informatie

Voor uitgebreide informatie kun je bellen met:

Marjolein  van der Wateren, afdelingsleider SEH, 0251-26 5671.

Wil je eerst een dag meelopen? Dat is zeker een mogelijkheid.

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan het formulier op deze pagina in. Wij kijken uit naar je reactie.

 

Deze vacature is  intern en extern geplaatst.

Bij gelijke geschiktheid hebben re-integranten en boventallige kandidaten voorrang.