rivierenland

Wil je deel uitmaken van een flexibel, toegewijd en gepassioneerd team? Dat kan, want wij zoeken voor de afdeling Spoedeisende Hulp een

SEH VERPLEEGKUNDIGE

Voor gemiddeld 32 tot 36 uren per week

Over de afdeling
Het team op de Spoedeisende Hulp bestaat uit; 3 SEH-artsen, 10 ANIOS, 30 SEH-verpleegkundigen en 5 afdelingssecretaresses. Op de afdeling staan kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid hoog in het vaandel.
De afdeling is in staat een breed scala aan acute ziekten en letsels, in alle leeftijdscategorieën, te herkennen, te behandelen of door te verwijzen. Er gaat op korte termijn een verbouwing starten waarna de Spoedeisende Hulp weer een fijne, moderne werkomgeving is.

Over de functie
Als verpleegkundige op de afdeling Spoedeisende Hulp ben je mede verantwoordelijk voor een optimale opvang van mensen met een acute zorg- en hulpvraag. Je stelt de zorgbehoefte van de patiënt vast, je coördineert het zorgtraject en stelt prioriteiten met afstemming tussen patiënt, familie en andere betrokken disciplines. Je verricht verpleegkundige handelingen in acute situaties, assisteert behandelaars en draagt zorg voor de administratieve afhandeling en rapportage in het geautomatiseerde patiëntendossier.
Je levert een actieve bijdrage aan opleiding en kwaliteit binnen de afdeling Spoedeisende Hulp, door o.a. inbreng in het team, ontwikkeling van o.a. protocollen en het systematisch evalueren van de patiëntenzorg.
De werktijden zijn volgens een wisselend rooster.

Over jou
Je bent BIG-geregistreerd en beschikt over het diploma SEH-verpleegkundige, bij voorkeur aangevuld met TNCC/ENPC of soortgelijke cursussen. Daarnaast heb je werkervaring als SEH-verpleegkundige, je bent stressbestendig, doortastend en kunt prioriteiten stellen.
Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en over een positieve en cliëntgerichte werkhouding. Je bent flexibel, staat open voor veranderingen en bent in staat over de grenzen van je vakgebied heen te kijken. Je levert een bijdrage aan het continu verbeteren van de zorg.

Wat wij bieden
Je komt werken in een omgeving die zich kenmerkt door korte lijnen en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, Naast de voorwaarden conform de CAO ziekenhuizen bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris bedraagt maximaal € 3.840,- bruto op fulltime basis (36 uur per week) volgens FWG 55.

Meer informatie?
Voor vragen kun je contact opnemen met mevrouw A. van Tuyl, verpleegkundig coördinator SEH, telefoon 0344-726859 of de heer J. van Haarlem, manager Spoedzorg, telefoon 0344-674607. Om je te oriënteren is het ook mogelijk een dag mee te lopen op de afdeling.

Solliciteren
Heb je interesse? Stuur dan je brief bij voorkeur per email, naar personeelsadministratie@zrt.nl of naar ziekenhuis Rivierenland, t.a.v. afdeling P&O, Postbus 6024, 4000 HA Tiel.

Ziekenhuis Rivierenland vindt het belangrijk de betrouwbaarheid, professionaliteit en veiligheid van haar organisatie te waarborgen. Daarom maakt een pre employment screening onderdeel uit van het aanname beleid.
Deze screening bestaat met name uit een bronverificatie van het diploma relevant voor de beoogde functie en een referentiecheck voor kandidaten die beroepsmatige zorg verlenen.

Meer informatie kun je vinden op onze website www.zrt.nl.
Ziekenhuis Rivierenland werft ook via www.werkeninzorgenwelzijn.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Download de vacature hier als pdf bestand