noordwest ziekenhuisgroep

Charlotte (SEH verpleegkundige);“Je weet nooit waar je aan toe bent, het ene moment sta je een arm te gipsen en het andere moment komt er een groot trauma binnen. Dat contrast vind ik heel erg leuk!” Houd jij je staande in de hectiek en dynamiek van de Spoedeisende Hulp?

SEH verpleegkundige (32-36 uur)

De functie

Op de Spoedeisende Hulp (SEH) is het 24 uur per dag een komen en gaan van mensen die een acute zorgvraag hebben. En in Noord Holland is spoed ook echt spoed! De nuchtere Noord-Hollander gaat alleen naar de spoedeisende hulp als er ook echt wat aan de hand is. Als SEH verpleegkundige zie je dan ook een groot aantal ernstig vitaal bedreigde patiënten. Ambulances komen af en aan en de wachtkamer stroomt steeds voller. Als SEH verpleegkundige ben je continu bezig met het stellen van prioriteiten om de juiste zorg te kunnen bieden. Je overlegt met de SEH artsen en observeert en analyseert de patiënt. Je houdt van deze actie en het verlenen van  acute zorg. Samen met een hecht, collegiaal team van alle leeftijden zorg je ervoor dat de afdeling de beste zorg kan leveren. Er wordt nauw samengewerkt met onder andere medisch specialisten en arts assistenten. Je zult worden ingezet voor alle diensten.

Wij vragen van een SEH verpleegkundige

 • je bent BIG geregistreerd en in het bezit van een afgeronde opleiding SEH verpleegkundige
 • bij voorkeur heb je ervaring met acute zorg
 • Je kunt jezelf omschrijven als betrokken, klantgericht en enthousiast. Je houdt je hoofd koel bij een volle wachtkamer en je treedt daadkrachtig en doortastend op.

Wie ben jij?

Je bent naast een gezellige collega een aanpakker die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de drive om altijd de beste zorg te leveren. Als persoon ben je zelfstandig, doortastend en enthousiast.

Kortom, ben jij onze nieuwe vrolijke collega die ons team komt versterken?

Wij bieden

 • een uitdagende afwisselende functie in een hecht en ervaren team Noordwesters
 • een dynamische afdeling met een hoge turn over
 • een werkomgeving die volop in ontwikkeling is
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • een vaste aanstelling, beginnend met een jaarcontract
 • een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring (max € 3.840,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, FWG 55)
 • een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een eindejaarsuitkering, fietsplan en bedrijfsfitness
 • nauwelijks files rond Alkmaar / Den Helder
 • een ruim opleidingsbudget

De locaties

De Spoedeisende hulp van Noordwest Ziekenhuisgroep biedt gespecialiseerde medische zorg voor de regio Noord-Holland en Texel, een zeer groot adherentiegebied. Locatie Alkmaar is een topklinisch ziekenhuis en kent een traumacentrum level 1. Op de SEH in Alkmaar worden ongeveer 32.000 patiënten per jaar gezien. In 2017 is de SEH in Alkmaar gerenoveerd, daarnaast start een nieuwbouwtraject voor de acute as wat in 2021 gerealiseerd zal zijn. Locatie Den Helder is een basisziekenhuis. Wij verlenen in Den Helder jaarlijks zorg aan 13.000 patiënten op de spoedeisende hulp.

Als verpleegkundige heb je één vaste locatie waar je werkzaam bent. Mocht je op beide locaties willen werken behoort dit natuurlijk tot de mogelijkheden.

Over Noordwest
Noordwest Ziekenhuisgroep is er trots op een topklinisch ziekenhuis te zijn. Dit betekent dat er meer dan de gebruikelijke medisch-specialistische zorg wordt geleverd en we zijn een opleidingsziekenhuis voor vrijwel alle medisch specialismen. Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers en zo’n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland. Noordwest richt zich primair op de regio Noord-Holland Noord, een verzorgingsgebied met ruim 600.000 inwoners. Door Elsevier zijn wij onlangs benoemd tot het beste ziekenhuis van Nederland. Samen beter, samen de beste!

Ben je enthousiast?

Voor meer informatie over de functie of afdeling bel je met de unithoofden, Yuri Pijnacker of Caroline de Boer, telefoonnummer 072-5482481.

Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op onze site: www.nwz.nl/Werk-en-opleiding/Solliciteren/Vacatures