nwz-aoa

 

Unieke functie: verpleegkundige acute zorg! Wil jij verpleegkundige werkzaamheden verrichten op de SEH in combinatie met de volle verantwoordelijkheid op de AOA? De acute as, locatie Alkmaar, is op zoek naar meerdere collega’s in de functie van

verpleegkundige acute zorg AOA / SEH (32 uur)

Hoezo een unieke functie?

Naast een krappe arbeidsmarkt blijft het patiëntenaanbod groeien en neemt de zorgzwaarte toe. De roep om adequate verpleegkundigen binnen de acute as neemt daardoor ook toe. Noordwest biedt verpleegkundigen niveau 4/5 daarom de kans om zich verder te ontwikkelen in een combifunctie. Je werkt 50% op de AOA en 50% op de SEH.

Dus ben jij daadkrachtig, zelfstandig en wil je een bijdrage leveren aan het verder vorm geven van deze nieuwe functie? Lees dan snel verder….

In de rol van verpleegkundige acute zorg is het belangrijk dat je doorzettingsvermogen en een klantgerichte, positieve houding hebt. Je levert een actieve bijdrage om van deze nieuwe functie een succes te maken voor beide afdelingen. Je hebt een flexibele instelling, switcht gemakkelijk tussen de verschillende afdelingen en staat open voor veranderingen.

De functie

De verpleegkundige acute zorg houdt zich op de AOA bezig met alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden. Je coördineert en continueert zelfstandig de totale zorg van de patiënt. Op de SEH voer je algemene verpleegkundige werkzaamheden uit. Je vangt, in nauwe samenwerking met de SEH verpleegkundige, de patiënt op, observeert, verzamelt, analyseert en interpreteert de gegevens. Voor beide afdelingen geldt dat je de patiënten en hun naasten begeleidt op psychosociaal vlak.

Wij vragen van een verpleegkundige AOA-SEH
 diploma verpleegkundige kwalificatieniveau 4/5een BIG-registratie
 minimaal 2 jaar werkervaring
 kennis van meerdere specialismen is een pré
 beschikbaarheid van minimaal 32 uur
 bereidheid tot volgen van scholing
 en natuurlijk affiniteit met de acute zorg

Wij bieden
 een uitdagende functie in een complexe en inspirerende organisatie
 je een vaste aanstelling, beginnend met een jaarcontract
 een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring (max € 3.012,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, FWG 45)
 een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een eindejaarsuitkering, fietsplan en bedrijfsfitness
 nauwelijks files rond Alkmaar / Den Helder
 een ruim opleidingsbudget

De afdelingen

De acute opname afdeling in Alkmaar is een dynamische afdeling met 34 bedden. Op de afdeling liggen patiënten van diverse specialismen. Patiënten verblijven in principe maximaal 48 uur op de AOA.
De Spoedeisende hulp biedt gespecialiseerde medische zorg voor de regio Noord-Holland en Texel en bestaat uit een sterk ontwikkelde multidisciplinaire afdeling met een enthousiast en betrokken team. Op jaarbasis worden ruim 32.000 patiënten gezien. De Spoedeisende hulp is een dynamische omgeving waar zowel opvang plaatsvindt van trauma patiënten, maar ook de acute opvang van patiënten voor diverse specialismen zoals interne geneeskunde, neurologie, geriatrie en kindergeneeskunde. De klachten en aandoeningen kunnen zeer gevarieerd zijn in ernst en noodzaak.

Over Noordwest

Noordwest Ziekenhuisgroep is er trots op een topklinisch ziekenhuis te zijn. Dit betekent dat er meer dan de gebruikelijke medisch-specialistische zorg wordt geleverd en we zijn een opleidingsziekenhuis voor vrijwel alle medisch specialismen. Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers en zo’n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland. Noordwest richt zich primair op de regio Noord-Holland Noord, een verzorgingsgebied met ruim 600.000 inwoners. Door Elsevier zijn wij onlangs benoemd tot het beste ziekenhuis van Nederland. Samen beter, samen de beste!

Ben je enthousiast?

Voor meer informatie over de functie of afdeling bel je met Marjan Rijnja, unithoofd AOA ( 072-5482439 ) of Yuri Pijnacker, unithoofd SEH ( 072- 5482467 )
Heb je interesse in bovenstaande functie en voldoe je aan de profieleisen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Voorafgaand een dagje meelopen om sfeer te proeven behoort zeker tot de mogelijkheid!

Solliciteren kan tot 20 maart 2018 via het sollicitatieformulier op www.nwz.nl o.v.v. vacaturenummer 1405.

Een screening maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.