martini_ziekenhuis

2 verpleegkundigen Spoedeisende Hulp (24-36 uur)

De afdeling

De Spoedeisende Hulp van het Martini Ziekenhuis is een dynamische afdeling volop in ontwikkeling. Jaarlijks worden ruim 26.000 patiënten behandeld voor alle specialismen. Het team bestaat uit 5 SEH artsen, SEH verpleegkundigen, Critical care verpleegkundigen en ondersteunende medewerkers. Een Observatorium maakt deel uit van de Spoedeisende Hulp. Actuele ontwikkelingen zijn de komst van de huisartsenpost aansluitend aan de Spoedeisende Hulp en een daarmee gepaard gaande verbouw van de SEH. Kwaliteit en veiligheid van de zorg en de professionaliteit van de medewerker zijn speerpunten op de afdeling.

De functie

Je verleent en coördineert acute zorg in laag tot hoog-complexe verpleegsituaties. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden voor patiënten met een grote diversiteit aan zorgvragen. De specialismen Chirurgie, Interne Geneeskunde, Cardiologie en Longgeneeskunde zijn de grootste gebruikers van de Spoedeisende Hulp. Je trieert de patiënt, bewaakt de vitale functies en werkt nauw samen met de behandelend arts. Je coördineert de zorg en stelt de nodige prioriteiten. Naast het werken als SEH verpleegkundige wordt er van je verwacht dat je actief meedenkt en input geeft aan de ontwikkelingen op onze Spoedeisende Hulp. Uitwisseling met de Intensive Care en CCU behoort tot de mogelijkheden.

We vragen

Je bent een BIG-geregistreerd verpleegkundige en in het bezit van de specialistische verpleegkundige vervolgopleiding Spoedeisende Hulp bij voorkeur met een CZO erkenning. Ook gespecialiseerde verpleegkundigen met een afgeronde IC of CCU opleiding worden uitgenodigd te solliciteren. Je hebt recente en relevante werkervaring. Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken, hebt een innovatieve houding, bent klantvriendelijk, initiatiefrijk en je kunt je goed staande houden in een hectische omgeving. Je verricht alle diensten volgens rooster.

We bieden

Het salaris bedraagt max. €. 3.774,= bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 55), afhankelijk van werkervaring. Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd voor de periode van 1 jaar. Er is vervolgens zicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

U ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van  8,33%.

Ook biedt de CAO Ziekenhuizen o.a. regelingen op het gebied van verhuiskosten, studiekosten, ziektekosten en pensioen. Het Martini Ziekenhuis is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PGGM).

We hebben een aantal goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, pc privé project, het fietsplan en een fiscale regeling woon-werkverkeer.

Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Zo kunt u gratis de auto parkeren op een dichtbij gelegen parkeerterrein.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Idi de Boer, unithoofd SEH, tel. 050 – 5247775 of een van de unitcoördinatoren op de SEH, tel: 050 – 524 6862. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst.

De sollicitatiegesprekken worden gepland op maandag 29 augustus.

Kijk ook op www.martiniziekenhuis.nl voor meer informatie over ons ziekenhuis.

Belangstelling?

U kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

Het Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis Groningen is een algemeen topklinisch opleidingsziekenhuis in het zuiden van de stad Groningen waar ongeveer 2400 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap. Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. Het Martini Ziekenhuis heeft voor de zevende maal de titel Topwerkgever ontvangen De titel is met name toegekend vanwege uitstekende arbeidsvoorwaarden, interne promotiekansen en vele mogelijkheden voor opleiding en training. Wij zijn trots op deze erkenning!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Plaatsingsdatum: 21-07-2016

Sluitingsdatum: 22-08-2016

Vacaturenummer: 16128