lumc

In het kort
vacaturenummer : A.19.MK.MM.04
sluitingsdatum : tot en met 30 mei 2019

Duobaan: SEH- én Ambulanceverpleegkundige, Leiden

De functie
Het beste van twee werelden. Een duobaan waarbij je als verpleegkundige zowel op de Spoedeisende Hulp van het LUMC werkt als bij de Regionaal Ambulancevoorziening Hollands Midden. Een mooie combinatie van werken in de acute zorg binnen én buiten het ziekenhuis. Ga jij deze uitdaging aan?
Volgens een roulatiesysteem werk je afwisselend (50/50) op de Spoedeisende Hulp (SEH) en op de ambulance. Als SEH- én ambulanceverpleegkundige is je belangrijkste taak de eerste opvang en coördinatie van zorg voor patiënten met een acuut medisch probleem. Tegelijkertijd zorg je voor aandacht en service richting patiënten, hun naasten en bezoekers. Jij zet je in voor zowel de spoedeisende als planbare zorg en registreert gegevens over patiënten en de behandeling. Op de ambulance zorg je dat de apparatuur en medicijnen aanwezig en gebruiksklaar zijn. Je verricht hier verpleegkundige en medische handelingen volgens het Landelijk Protocol Ambulancezorg. Ook geef je aanwijzingen en opdrachten aan de ambulancechauffeur om bij de behandeling te assisteren. Kortom, een mooie duobaan waarin werken in de acute zorg binnen én buiten het ziekenhuis samenkomt.

Het profiel
Jij wilt je kwaliteiten volledig inzetten binnen de acute zorg. Je hebt een diploma hbo-V of mbo-V/A en bent momenteel ambulanceverpleegkundige. Je bent leergierig en wilt je graag verdiepen in het andere vakgebied. Dit betekent dat jij bereid bent om je diploma tot SEH-verpleegkundige (CZO) bij het LUMC te behalen. Ook ben je BIG-geregistreerd en in het bezit van je rijbewijs B. Door de afwisselende werkzaamheden zoeken we iemand die sociaal sterk is en met diverse patiënten kan schakelen, iemand die flexibel is en kan improviseren. Je bent een stabiele kracht en kunt onder hoge druk werken. Je bent positief ingesteld en weet in iedere situatie heldere besluiten te nemen.
Ben jij momenteel SEH-verpleegkundige en geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan via RAV Hollands Midden op deze vacature.

Het aanbod
Je werkt in een dienstverband van 24 tot 36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 3.706,- bruto per maand (schaal 9A) bij een 36-urige werkweek, exclusief onregelmatigheidstoeslag.

Werken bij het LUMC
In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend
personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!
Je komt deels te werken op de Spoedeisende Hulp afdeling binnen het LUMC. Het LUMC is een level 1-traumacentrum en biedt 24 uur per dag topklinische acute zorg. Daarnaast werk je ook voor de Regionale Ambulancevoorziening (RAV) Hollands Midden. De RAV heeft 250 medewerkers in dienst en rijdt jaarlijks 60.000 ritten met 31 ambulances. De helft van deze ritten is spoedvervoer.

Meer informatie
De uitgebreide vacaturetekst kun je vinden op www.werkenbijhetlumc.nl. Daarnaast kun je contact opnemen met mevrouw Neely van Os, verpleegkundig manager ad interim, afdeling SEH, telefoon 071 5296 687.
Om te bepalen of je geschikt bent voor deze baan, loop je een dag mee met een SEH-verpleegkundige en plannen we een sollicitatiegesprek in. Voordat je aangesteld kan worden moeten we een referentiecheck doen en moet je een Verklaring Omtrent het Gedrag overleggen.

Solliciteren
Als je momenteel ambulanceverpleegkundige bent en interesse hebt in deze baan vul dan ons sollicitatieformulier in. Je kunt ook direct solliciteren via www.werkenbijhetlumc.nl.
Als je momenteel SEH-verpleegkundige bent en de opleiding tot ambulanceverpleegkundige nog dient te volgen, dan kun je solliciteren op deze functie via www.werkenbijravhm.nl. Voor nadere informatie over de RAV en haar arbeidsvoorwaarden verwijzen we je naar de website van de RAV.