Flevoziekenhuis

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de zevende stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het AMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op. Meer weten? Kijk op: www.flevoziekenhuis.nl.

Binnen de SEH is een vacature ontstaan voor meerdere:

SEH verpleegkundigen (m/v)

36 uur per week (100%)

2 fte.

De afdeling:

Op onze Spoedeisende Hulp beschikken we over reguliere en speciale kinderplaatsen,

2 shockrooms en een traumakamer. Ook beschikken we over een buckykamer, en een eigen gipskamer. De spoedeisende hulp werkt op één locatie nauw samen met de huisartsenpost.

Ons team bestaat uit SEH verpleegkundigen, doktersassistentes, afdelingsassistentes,  SEH artsen en diverse arts assistenten. De EVR voorzitter vormt samen met de bedrijfsleider en de teamleider de leiding van de EVR.

De functie:

Als SEH verpleegkundige verleen je specialistische verpleegkundige zorg aan patiënten met een acute complexe en hoogcomplexe zorgvraag. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een zorgvuldige administratie en registratie van het zorgproces.
Deskundigheidsbevordering is een continu proces en wordt adequaat geïnitieerd om tot een zo optimaal mogelijk behandel- en verzorgplan te komen. Ook wordt van jou een bijdrage hierin verwacht bij deze niet patiënt gebonden werkzaamheden.

Wij vragen:

  • Een afgeronde opleiding SEH verpleegkundige (bij voorkeur met een afgeronde HBO opleiding);
  • Recente klinische ervaring;
  • Bereidheid tot het volgen van de verplichte TNCC en ENPC trainingen.

Wij bieden:

De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 55. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.774,– op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd.

Interesse:

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Louis Vos, bedrijfsleider EVR SEH, bereikbaar op telefoonnummer  036-868 9304 of via de mail l.vos@flevoziekenhuis.nl. Je kunt ook contact opnemen met Linda de Koning, teamleider SEH, bereikbaar op telefoonnummer 036-868 8608 of via de mail ldkoning@flevoziekenhuis.nl.

Solliciteren?

Wij zien je sollicitatie graag voor 15 juli a.s. tegemoet via onze website: http://www.flevoziekenhuis.nl/werken-en-leren onder vermelding van vacaturenummer 2016-141.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.