etz

Het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis is op zoek naar een gediplomeerd SEH verpleegkundige.

Wij hebben oog voor jou, jij ook voor ons?

Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) beschikt over een van de grootste SEH’s van ons land. Wij nodigen jou, gediplomeerd SEH-verpleegkundige, uit om een dag mee te lopen op een van onze locaties en met ons in gesprek te gaan over de mogelijkheden binnen ons team.

Afdeling Spoedeisende Hulp

Op de afdeling Spoedeisende Hulp, op onze 2 locaties, behandelen wij jaarlijks ongeveer 60.000 patiënten van diverse specialismen. Wij leveren traumazorg op level 1 en bieden neurochirurgische en cardiologische zorg op hoog niveau aan. Het team bestaat uit SEH artsen, arts-assistenten, gediplomeerde SEH-verpleegkundigen, leerling SEH- verpleegkundigen, baliemedewerkers, doktersassistenten en gastteammedewerkers welke open, betrokken en professioneel zijn met een gezonde dosis humor. Onze afdeling maakt onderdeel uit van het gefuseerde ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis). Wij bieden specialistische zorg van hoog niveau in Midden Brabant.

Baan

Op onze spoedeisende hulp is geen dag hetzelfde!

Als SEH-verpleegkundige weet je nooit wat je die dag te wachten staat. Elke situatie vraagt om een andere manier van handelen. De  belangrijkste taken zijn: de verpleegkundige opvang van acute patiënten en het verlenen van eerste hulp; het observeren, signaleren en rapporteren van de algehele toestand en eventuele veranderingen/bijzonderheden; het organiseren en coördineren van de werkzaamheden rondom de patiënt; het verrichten van alle overige voorkomende uitvoerende werkzaamheden.

Competenties

Wij verwachten van jou een professionele houding wat te zien is in je deskundigheid en zelfstandigheid in de uitvoering van zorg. Tevens beschik je over een positieve instelling, teamspirit en een grote mate van flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel.

Dienstverband en salaris

Het dienstverband is op basis van 24 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd.

Werktijden zijn volgens rooster en je bent beschikbaar voor alle diensten.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen en het salaris is conform een indeling in FWG 55, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.774 bruto per maand op fulltime basis.

En nu…

Wij hebben oog voor jou? Jij ook voor ons? Nieuwsgierig?

Neem dan voor meer informatie contact op met mevrouw T. van Roosmalen, teamleidster en/of de heer W. Heijne, hoofd zorgeenheid SEH, via telefoonnummer (013) 539 8010.

Voor meer informatie over de vacature, zie www.elisabeth.nl/vacatures of www.tweestedenziekenhuis.nl/vacatures.

Hopelijk tot snel!