Catharina Ziekenhuis

 

logo-cze-jpeg

Spoedeisende Hulp verpleegkundige (fulltime, 36 uur)

Functie inhoud

Van een SEH verpleegkundige wordt breed inzicht verwacht. Je vangt patiënten op, observeert, verzamelt, analyseert en interpreteert gegevens over de situatie. Je bepaalt de urgentie, stelt prioriteiten en verricht zelfstandig handelingen. In kritieke situaties treed je acuut handelend op.

Je overlegt op diverse niveaus met betrekking tot de patiëntenzorg. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg op de SEH en lever je een bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit van de afdeling. Je biedt begeleiding aan cursisten en stagiaires.

Je anticipeert op de meest uiteenlopende zaken en je wordt in allerlei situaties om creatieve oplossingen gevraagd.

De werkzaamheden op de SEH vereisen een behoorlijke fysieke en psychische inspanning.

Functie eisen

  • Je bent een gediplomeerd en BIG geregistreerd SEH-verpleegkundige
  • Je beschikt over aanvullende opleiding TNCC en ENPC opleiding of bent bereid deze te volgen
  • Je hebt een professionele, collegiale en servicegerichte houding en stelt je flexibel en kalm op in onverwachte situaties
  • Je beschikt over uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden en durft collega’s aan te spreken op gedrag
  • Je bent in staat op jezelf te reflecteren van waaruit je kritisch bent op de wijze waarop je je vak uitoefent
  • Je bent ambitieus en bereid je continu te ontwikkelen
  • Je bent in staat onder hoge werkdruk te presteren

Het Catharina Ziekenhuis

Werken bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een topklinisch opleidingsziekenhuis met veel ambitie. Waar de patiënt, maar ook de medewerker voorop staat. Werken bij Catharina betekent dagelijks het enthousiasme en de gedrevenheid ervaren van ruim 3.500 collega’s. Wij zijn er trots op dat het Catharina Ziekenhuis tot het selecte gezelschap van Top Employers 2016 behoort.

Voornemen tot fusie

Het Catharina Ziekenhuis is voornemens te fuseren met de St. Anna Zorggroep in Geldrop/Eindhoven. Met de fusieplannen beogen de ziekenhuizen dat basiszorg en topklinische zorg in het verzorgingsgebied toegankelijk en betaalbaar blijft. De ziekenhuizen zijn ervan overtuigd dat ze elkaar goed aanvullen. Het Catharina Ziekenhuis met 700 bedden is een topklinisch ziekenhuis dat hoogcomplexe zorg levert en medisch specialisten opleidt. De St. Anna Zorggroep biedt via het St. Anna Ziekenhuis uitstekende reguliere ziekenhuiszorg en heeft daarnaast een tak verpleeghuiszorg en een medisch sportgezondheidscentrum.

De afdeling Spoedeisende Hulp

De afdeling SEH is een dynamische, intensieve werkomgeving, waar jaarlijks ± 32.000 patiënten worden gezien. Er worden patiënten behandeld waarbij het functioneren van lichaamsfuncties (semi) acuut zijn verstoord of ernstig bedreigd. De afdeling heeft een opvang- en behandelfunctie voor spoedeisende patiënten uit onze regio. De SEH maakt onderdeel uit van de Spoedpost, waarbinnen intensieve samenwerking plaatsvindt met een geïntegreerde huisartsenpost tijdens avond-, weekend-, en nachturen.

Tevens verzorgt de SEH de reanimatie taak binnen het ziekenhuis. De medische verantwoordelijkheid ligt in handen van de SEH-arts in samenwerking met arts assistenten van nagenoeg alle specialismen.

De Spoedeisende hulp zorg is continu in ontwikkeling waardoor de afdeling SEH een sterk innovatief karakter heeft in de uitvoering van haar taak. Het werk op de SEH is afwisselend en uitdagend.

 Ons aanbod

De functie is volgens ziekenhuis CAO ingeschaald in FWG55 (max € 3774,00 bruto per maand), op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van meegebrachte kennis en ervaring. We bieden een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden. Hiermee kun je arbeidsvoorwaarden op maat maken, bijvoorbeeld voor extra verlof of voor fiscaal voordeel. Daarnaast krijg je ruimte voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling. Een Verklaring Omtrent het Gedrag en mogelijk ook een E-assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 Interesse?

Wil je meer weten over deze functie en je kansen op de afdeling  Spoedeisende Hulp?

Neem dan contact op met Marieke van Schijndel (afdelingsmanager SEH) via telefoonnummer: 040 – 239 96 00.

Wil jij ons team versterken? Je sollicitatie ontvangen we graag via de sollicitatiebutton onze website:  http://bit.ly/2otfNfk.