amstelland

Ben jij de ervaren spoedeisende hulp verpleegkundige, die op zoek is naar een baan zonder nachtdiensten?

Ziekenhuis Amstelland heeft voor haar locatie in Amstelveen een vacature voor een

 

Spoedeisende Hulp Verpleegkundige

32-36 uur per week, werktijden tussen 08.00 en 23.30 uur!

Je krijgt bij ons gelijk een dienstverband voor onbepaalde tijd!

 

Wat ga je doen als Spoedeisende Hulp Verpleegkundige?

Als Spoedeisende hulp verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het verlenen van zorg aan patiënten. Omdat de Spoedeisende hulp volop in beweging is, verwachten wij dat de nieuwe collega ook een duidelijke bijdrage levert aan alle ontwikkelingen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat vakkennis en vaardigheden overgedragen worden aan Spoedeisende hulp verpleegkundigen in opleiding.

Voor deze afwisselende functie zoeken wij iemand die:

  • in het bezit is van het diploma Spoedeisende hulp verpleegkundige;
  • vervolgopleidingen als T.N.C.C. en/of E.N.P.C. heeft (dit is een pre);
  • een grote mate van deskundigheid en zelfstandigheid in de uitvoering van de zorg rondom de patiënt bezit;
  • beschikt over een positieve instelling, teamspirit en een grote mate van flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel.

Daarnaast lever je een positieve bijdrage aan het vormgeven van het afdelingsbeleid, het begeleiden en ondersteunen ten aanzien van leerlingen en nieuwe medewerkers.

Ziekenhuis Amstelland biedt

De werktijden liggen tussen 08.00 en 23.30 uur, van maandag t/m zondag, met een wisselend rooster. Je krijgt gelijk een dienstverband voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen. Het salaris, gebaseerd op een indeling in FWG 55, bedraagt maximaal € 3.840,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week. Er gelden aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Vanaf  april 2017 is Hestia Kinderopvang en Buitenschoolse opvang in Ziekenhuis Amstelland gevestigd. Kijk voor meer informatie op de website van Hestia.

Over ons

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door ons sterke basisprofiel: TOP in basiszorg. Onze arbeidsproductiviteit is goed en dat is mogelijk door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie en de goede samenwerking met onze verwijzers. We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Meer informatie

Eerst meer weten? Neem dan contact op met Fred Augustin, teamleider SEH,

tel. 020-7556006 of Ronald Houwing Manager acute en intensive zorg 020-7556035.

 

Solliciteren op de functie van Verpleegkundige

Reageer zo spoedig mogelijk op deze vacature via de sollicitatiepagina. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv in Word bij. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling P&O, t.a.v. Brenda van Heek, managementassistent afdeling P&O.

Wij nemen dan binnen twee weken na het sluiten van de vacature contact met je op.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.