Ambulanceverpleegkundige, standplaats Schiphol 32-40 uur

Ambulanceverpleegkundige, standplaats Schiphol 32-40 uur

Voor (spoedeisende) medische zorg of advies kun je 24/7 terecht bij onze arten, verpleegkundigen, ambulancemedewerkers en apotheek. Van eerste hulp op de grond tot het signaleren van infectie-en tropische ziekten. Airport Medical Services is er voor reizigers, medewerkers van Schiphol, KLM en andere luchtvaartmaatschappijen en bezoekers, passanten en omwondenden van Schiphol. Fit to explore your world

Je functie

Je verleent spoedeisende ambulancehulp op het gehele Schipholterrein. Je werkt in een vast rooster per maand, waarin je 7 keer een 24 uursdienst werkt en 7 keer een dagdienst hebt. Dit betekent dat je 14 diensten per maand draait en dus veel vrije tijd overhoudt!

Vind je het daarnaast leuk om jouw kennis en ervaring over te dragen op anderen? Wij bieden je de gelegenheid om in ons Education Center een rol te spelen op het gebied van training en opleiding aan derden.

Ben jij fit for the job?

  • We vragen een verpleegkundige opleiding (HBO-V, A) aangevuld met een specialistische vervolgopleiding én het AMBAC (SOSA) diploma. Daarnaast heb je ruime (minimaal 5 jaar) ervaring als ambulanceverpleegkundige.
  • Je kunt onder flinke tijdsdruk verschillende belangen tegen elkaar afwegen en hebt hierbij service hoog in het vaandel staan.
  • Je spreekt het Engels goed, meer talen zijn een pre.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Omdat je zelfstandig over het landingsterrein moet kunnen rijden, beschik je over een geldig B (en bij voorkeur C1) rijbewijs. Ook heb je een goed oriëntatie vermogen.
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met educatie.
  • Woon/ Reisafstand max 50 km afstand Schiphol.

 

Waarom Airport Medical Services?
Bij ons werk je aan je eigen gezondheid en die van onze klanten. Gewoon omdat je werkleven zoveel leuker en makkelijker wordt als je lekker in je vel zit. En dat voelen onze klanten. Je salaris ligt tussen de € 3.124,- en € 4.391,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Wij zijn een gezondheidsorganisatie en dat zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden met een vitaliteitsbudget, Fitbit en een gunstige regeling voor KLM-tickets. Fit to explore your world.

Ben jij onze nieuwe ambulanceverpleegkundige?
Als jouw rooster dat toelaat, draai je vanaf januari 2020 eerst voor een half jaar (via een uitzendconstructie) af en toe een dienst mee. Zo raak je al bekend met alle relevante zaken rondom je toekomstige werk. Na deze periode van een half jaar krijg je een jaarcontract aangeboden. De intentie is om dit om te zetten naar onbepaalde tijd.

Neem voor meer informatie contact op met Airport Medical Services, Anne Campagne, recruiter, telefoon 020 648 16 69.

Op 19 november 2019 vinden de gesprekken plaats. Dit zijn twee gespreksronden met de manager ambulancedienst, recruiter, ambulanceverpleegkundige en een ambulancechauffeur.


Een veiligheidsonderzoek is onderdeel van de procedure.

Stuur je reactie (korte motivatie en CV) voor 4 november 2019 naar: solliciteren@airportmedicalservices.com t.a.v. Anne Campagne, recruiter.