Sandra Voeten, nieuw lid namens de NVSHV van de CZO commissie

‘Ik hoop dat ik met mijn rol binnen de CZO commissie een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van het onderwijs’

Vol overgave ga ik me de komende tijd inzetten namens de NVSHV als lid van de CZO commissie.

Al bijna 30 jaar werk ik in de acute zorg. Sinds 12 jaar op de SEH van het ETZ in Tilburg en voor die tijd als IC verpleegkundige. Daarnaast ben ik sinds 2012 praktijkopleider. Daar waar dit eerst ondergeschikt was aan mijn werk als SEH verpleegkundige, neemt deze rol nu een groot gedeelte van mijn taken op de afdeling in. Met 25 studenten die de vervolgopleiding tot spoedeisende hulp op onze SEH volgen, vind ik het creëren en borgen van een veilige en krachtige leeromgeving in de praktijk één van mijn belangrijkste taken.

Daarnaast ben ik enthousiast over de nieuwe ontwikkelingen die voor de deur staan betreffende het opleiden in de acute as. Ik hoop dat ik met mijn rol binnen de CZO commissie een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van het onderwijs.

Vriendelijke groet,

Sandra Voeten