Positieve scheurkalender voor leden van de NVSHV

Als steuntje in de rug willen wij jou niet alleen een compliment geven, maar ook een cadeautje, de positieve scheurkalender.Beste collega,

Het jaar 2020 is bijzonder. Een jaar waarin voor iedereen duidelijk werd hoe belangrijk de zorg is, een jaar waarin zorgverleners en bovenal verpleegkundigen zo onmisbaar zijn, een jaar dat we nooit zullen vergeten en waarvan we hopen dat het belang van en voor goede zorg voor iedereen (nog) duidelijker is geworden.
De NVSHV is er voor jou als lid. Als beroepsvereniging staan wij voor het mooie maar uitdagende vak van SEH verpleegkundige. Vanuit bestuur van de NVSHV kunnen wij niet genoeg benadrukken hoe belangrijk jouw deskundige en hartverwarmende inzet was en nog steeds is. Voor patienten, voor collega’s binnen en buiten het ziekenhuis en voor de zorg als geheel in Nederland.

Graag willen wij je bedanken voor al je inzet, altijd, maar vooral nu in deze moeilijke tijd. Als steuntje in de rug willen wij jou niet alleen een compliment geven, maar ook een cadeautje, de positieve scheurkalender.

Houd vol en laten we elkaar blijven inspireren: alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle!

Heb je nog vragen, opmerkingen of ervaringen ten aanzien van Covid-19 die je wilt delen met de NVSHV, laat het ons dan weten (info@NVSHV.nI).