Samenwerking NVSHV – Venticare Magazine en data NVSHV symposia 2016

Nieuws van de NVSHV

Beste collegae,
Via deze weg willen wij jullie mededelen dat de beroepsvereniging NVSHV met het bestuur van Venticare Magazine overeen gekomen is, dat alle NVSHV leden het Venticare Magazine in 2016 gratis ontvangen. Venticare Magazine komt 6 x per jaar uit, het vakblad Triage zal in 2016 niet meer uitkomen.

Wij vinden het belangrijk dat we vanuit de NVSHV kennis en informatie over ons vakgebied spoedeisende hulp verpleegkunde, en in bredere zin de acute zorg, met elkaar delen. Wij zien hierin een stimulerende rol vanuit de beroepsvereniging. Venticare Magazine ziet er eigentijds en herkenbaar uit en het beschrijft ook artikelen met de focus op acute intensieve zorg.

Een van de afspraken die wij met Venticare Magazine hebben gemaakt is dat er een SEH verpleegkundige namens de beroepsvereniging zitting neemt in de redactie raad. Het komend jaar zal Helma Goddijn van het AMC deze rol op zich nemen. Verder zijn we geïnteresseerd in berichten/artikelen vanuit de leden. Heb je een idee, meldt het dan via de website aan Helma Goddijn of aan de webmaster van de NVSHV  webmaster@nvshv.nl  . Onze eigen Website en Nieuwsbrief blijven uiteraard bestaan. Eind dit jaar evalueren wij de samenwerking met Venticare Magazine. Heb jij hier een mening over, laat die ons dan weten.

Graag willen we jullie er ook alvast op attenderen dat het Managementcongres gehouden zal worden op 8 april 2016 in het Meander Ziekenhuis te Amersfoort. De uitnodiging en het voorlopig programma zullen binnenkort volgen.

Het NVSHV congres 2016 zal plaats vinden op 6 oktober 2016 in het HagaZiekenhuis. Het wordt een bijzonder congres waar de NVSHV haar 25 jarige jubileum viert. Zorg dat je erbij bent!

Namens het Bestuur van de NVSHV
Met vriendelijke groet,
Artze Prins

Lees hier het pdf bestand