Ook vannacht slaapplaatsen voor medewerkers Martini Ziekenhuis

In de provincie Groningen geldt nog altijd code rood in verband met de ijzel. Ook voor vannacht zijn er weer slaapplaatsen geregeld voor personeelsleden die niet naar huis kunnen.

Dertig medewerkers die in de nacht van dinsdag op woensdag late dienst hadden gedraaid en niet naar huis konden, hebben in het ziekenhuis geslapen. Hier stond ’s avonds een hapje en een drankje klaar en er werd voor ontbijt gezorgd.

Het Martini Ziekenhuis heeft het druk. Woensdag om iets voor vijf uur waren er 70 patiënten naar de eerste hulp gekomen, waarvan de helft met botbreuken als gevolg van de gladheid. Dinsdag kwam 80% van de 90 patiënten op de spoed met voornamelijk gebroken polsen, enkels, heupen en schouders

Het Martini Ziekenhuis blijft open. Ook vannacht zijn er extra slaapplaatsen voor mw’s die niet naar huis kunnen. https://t.co/LBQXxx5O5Q

Martini_ziekenhuis

Bron