Nieuwe award voor meest inspirerende innovatie in de spoedzorg : Doe mee aan ‘Het Beste Triage Idee!’

Stichting NTS (Nederlandse Triage Standaard) heeft een nieuwe award in het leven geroepen. Op het vijfde Nederlands Triage Congres op 7 april 2016 in Zeist reikt de NTS een prijs uit voor het meest innovatieve en inspirerende idee in de triage en spoedzorg.

Iedere dag werken in Nederland vele mensen hard aan het verbeteren van de spoedzorg, maar het ontbreekt aan tijd om deze verbeteringen te delen. Tijdens het Triage Congres in Zeist kunnen organisaties hun inspirerende ideeën en slimme innovaties presenteren aan vakgenoten en dingen mee naar de award voor ‘Beste Triage Idee’. Iedereen mag meedoen. Dus heeft u een idee – groot of klein- hoe de spoedzorg en/of triage beter kan? Meld uw idee dan vóór 1 december 2015 aan bij de NTS via www-de-nts.nl/idee.
Idee of innovatie

U kunt kiezen uit twee thema’s: ‘Idee’ (=gerealiseerd) of ‘Innovatie’. Is in de organisatie recent een verbetering doorgevoerd die ook inspirerend is voor anderen? Stuur uw inzending in o.v.v. ‘beste idee’. Heeft u een vooruitziende blik hoe de (samenwerking in de) spoedzorg en/of triage nog veiliger dan wel doelmatiger kan? Dan kiest u voor het thema ‘Innovatie’. Huisarts, verpleegkundige, SEH-arts, meldkamer centralist, triagist, bestuurder en (medisch) manager, iedereen is welkom met zijn of haar idee!

Procedure Het insturen van een idee kan tot 1 december 2015 via www.de-nts.nl/idee. U stuurt uw contactgegevens op en een korte beschrijving van uw idee. Een vakjury beoordeelt de inzendingen en kan eventueel vragen om een toelichting. De jury maakt vóór 1 februari de genomineerden bekend. Op het Nederlands Triage Congres van 7 april 2016 presenteert u uw idee en wordt de winnaar gekozen door het publiek. Het reglement is te vinden op www.de-nts.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met NTS.

Meer informatie NTS – Jeanine Nieuwenhuis Mercatorlaan 1200, 3528 BL Utrecht 030-2823632 (ma, di, do) bureauNTS@de-nts.nl

triage-idee