Een jaar lang verse bloemen uit het Westland voor de Spoedeisende Hulp van het Reinier de Graaf in Delft

Wekelijks bloemen uit het Westland voor familiekamers op de Spoedeisende Hulp 

Dankzij verschillende tuinders, telers en bloemisten uit het Westland en Midden Delfland staan er het aankomende jaar wekelijks verse bloemen op de twee familiekamers van de Spoedeisende Hulp. Dionne van Veen is een van de gulle gevers van de bossen bloemen tijdens de verhuizing , zij overhandigde maandag 31 augustus de eerste boeketten aan Nicole ten Grotenhuis, hoofd Acute Zorg.

foto overhandiging eerste boeketten SEH

“Wij zijn ontzettend blij dat we onze nieuwe familiekamers nu kunnen opvrolijken met prachtige bloemen. Dat is voor familieleden van onze SEH-patiënten toch fijner wachten,” zegt een blije Nicole

Schakel

Initiatiefneemster en journaliste Gemma van Winden-Tetteroo regelde de bloemendonatie. “Ik hoorde van de wens van Nicole Grotenhuis elke week verse bloemen op de familiemakers van de SEH te hebben. Een klein artikel in de Schakel Midden Delfland met hierin een oproep aan ondernemers om bloemen aan het ziekenhuis te schenken deed de rest. Er zijn nu verschillende ondernemers die meewerken aan dit initiatief.

Bron