Als het bier is in de man dan is de wijsheid in de kan, wederom agressie op de SEH

Een man is vannacht kort na zijn arrestatie onwel geworden. In het Spaarne Ziekenhuis ging de man vervolgens door het lint tegen het personeel.

Agressie van patienten naar hulpverleners blijft een probleem. Op de NVSHV site zijn diverse nieuwsberichten te vinden over dit onderwerp. Jaren geleden heeft de NVSHV zelfs een meldpunt opgericht, zie hier

De man werd in Haarlem aangehouden wegens openbare dronkenschap. Agenten namen hem mee naar het politiebureau, maar vlak voordat ze daar aankwamen werd hij onwel en werd hij naar het ziekenhuis gebracht.

Daar voelde de man zich blijkbaar weer kiplekker, want hij werd daar volgens een woordvoerder van de politie zeer agressief. Niet veel later is hij dan ook alsnog naar het cellencomplex overgebracht, waar hij zijn roes heeft uitgeslapen en is verhoord.

Hier een filmpje wat ik vond op Youtube wat alcohol doet op een SEH in Australie

Bron