De Nederlandse Triage Standaard (NTS) zoekt naar het beste triage idee voor de SEH

Doe mee met Het Beste Triage Idee!

 

Een podium voor goede ideeën en inspirerende innovaties. Wij roepen iedereen op actief mee te denken, actief mee te doen. Heb je een idee voor vernieuwing van triage of voor samenwerking in de spoedzorg? Aarzel niet. Meld je nu aan door middel van het onderstaande aanmeldformulier!

THEMA’S

Er is een keuze uit twee thema’s: ‘Innovatie’ of ‘Idee’. Is in de organisatie recent een verbetering doorgevoerd die ook inspirerend of spannend  is voor anderen? Stuur in als ‘beste idee’. Ook een visionair inzicht hoe de spoedzorg en/of triage nog veiliger dan wel doelmatiger kan zijn, is het inzenden waard. Huisarts, verpleegkundige, SEH-arts, meldkamer centralist, triagist, bestuurder en (medisch) manager, iedereen is welkom met zijn idee.

INSTUREN

Het insturen van een idee kan tot 1 december 2015. Een jury beoordeelt de inzendingen en maakt voor 1 februari de genomineerden bekend. Op het 5de Nederlands Triage Congres van april 2016 worden uit de genomineerden de winnaars gekozen. Maak het verschil, doe mee! U meldt zich aan door uw contactgegevens en een korte beschrijving van uw idee in te vullen op het onderstaande formulier. Na ontvangst van dit formulier ontvangt u aanvullende informatie. U heeft de mogelijkheid om (indien gewenst) in een later stadium een uitgewerkte versie van uw idee in te sturen. Met vragen kunt u contact opnemen met NTS. Veel succes!

Aanmelding NTS Awards! Lees hier verder