Ingezonden: SEH verpleegkundige doet onderzoek naar Andante Splint

Iris Vlasblom , SEH verpleegkundige in het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam heeft onderzoek gedaan naar de Andante Splint.

De Andante Splint is een immobilisatietechniek bij patiënten die een trauma hebben van de onderste extremiteit. Het is een spalk die geheel nieuw is binnen Nederland. Firma Formed heeft deze Andante Splint in Nederland op de markt gebracht.

Het Maasstad ziekenhuis, waarin ik werkzaam ben, heeft deze Andante Splint al ruim een jaar als proef op de afdeling spoedeisende hulp. Ik heb een onafhankelijk onderzoek gedaan naar deze Andante Splint. Hierbij zijn er positieve resultaten naar voren gekomen. Als ziekenhuis hebben wij besloten om deze Andante Splint aan te schaffen voor op de afdeling.
andante
Lees hieronder een drietal documenten van Iris.
Email Iris Vlasblom : vlasblomi@maasstadziekenhuis.nl