Nieuwe voorzitter NVSHA

Sinds 18 december jl. is SEH-arts Crispijn van den Brand de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen. Hij volgt Menno Gaakeer op die deze functie de afgelopen 3,5 jaar bekleedde.

Crispijn van den Brand gaat zich de komende jaren hard maken voor verlenging van de opleiding tot het Europese minimum van vijf jaar. De NVSHA staat voor de bevordering en borging van de kwaliteit en de emancipatie van het vakgebied Spoedeisende Geneeskunde.

De NVSHA behartigt de belangen van SEH-artsen KNMG en arts-assistenten in opleiding. Crispijn van den Brand is werkzaam in het Medisch Centrum Haaglanden.Lees meer over de benoeming op www.nvsha.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.