Van de bestuurstafel

Dit jaar moet het eigen kwaliteitsregister het levenslicht zien. In de afgelopen periode is het voorwerk gedaan en in januari werd de opdracht gegeven om het systeem te bouwen. Leden kunnen zich later dit jaar via de NVSHV-site online registreren en de vereniging kan aan opleidingen en symposia accreditatiepunten toekennen. Binnen het bestuur is weer even gediscussieerd over aansluiting bij de V&VN, maar de bestuursleden zijn unaniem van mening dat de NVSHV zelfstandig moet blijven en haar eigen identiteit moet behouden.

Helaas heeft het bestuur moeten besluiten om het symposium te verplaatsen naar het najaar. Rond maart zijn er teveel, vaak gratis, symposia en cursussen. Een aantal SEH’s heeft gevraagd om het congres te verzetten. De nieuwe datum wordt zo spoedig mogelijk via de site van de NVSHV bekendgemaakt.

Riet Veldhuisen heeft na jarenlange trouwe dienst besloten om een punt te zetten achter haar carrière bij de vereniging. Wij zoeken dus een nieuw bestuurslid. Ook andere actieve leden zijn meer dan welkom: het kwaliteitsregister moet uitgerold worden, het functieprofiel heeft een update nodig, de protocollen van LPSEH vragen herziening. Blijf niet langs de zijlijn staan, maar meld je bij een van de bestuursleden! 

 
Frans de Voeght MHA, voorzitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.