Start opleiding Forensisch Verpleegkunde

Forensisch-medisch onderzoek is nodig voor waarheidsvinding. Hierbij worden feiten verzameld die als bewijsmateriaal kunnen dienen voor justitie. Verpleegkundigen kunnen op dit gebied een belangrijke rol vervullen. Je wordt uitgedaagd om het innovatieve vak van forensisch verpleegkundige vorm te geven in Nederland!
Als verpleegkundige kun je op het werk te maken krijgen met mensen die mogelijk slachtoffer of dader zijn van geweld. Dat kan bijvoorbeeld zijn in het ziekenhuis (op de afdeling Spoedeisende Hulp, de kinderafdeling etc.), bij het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling, maar ook in de ambulancezorg, in de wijkverpleging, in een penitentiaire instelling of in een asielzoekerscentrum.
De Forensische Polikliniek Kindermishandeling (FPKM) heeft in samenwerking met de GGD Amsterdam de opleiding Forensische Verpleegkunde ontwikkeld.

De opleiding start op 29 januari 2013 en wordt verzorgd door Forum Educatief, het opleidings- en kenniscentrum van De Forensische Zorgspecialisten te Utrecht.
Deze praktijkgerichte 29-daagse opleiding is modulair opgebouwd en ontwikkelt doelgericht de kennis en vaardigheden die je als forensisch verpleegkundige nodig hebt.

Er is nog plaats voor gegadigden, voorwaarden op de site en inschrijven tot 20 december 2012

website: www.polikindermishandeling.nl

Lees hier voor meer informatie , voor aanmelden hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.