1e Nationale Hulpverlenersdag

De 1e Nationale Hulpverlenersdag vindt plaats op 7 oktober 2012 in Hoorn. Dit evenement staat in het teken van de hulpverleners en is bedoelt om waardering en respect te tonen voor het werk dat hulpverleners doen. Het is de bedoeling dat hulpverleners zich op allerlei gebieden presenteren aan de burgers middels demonstraties, shows, workshops, informatielezingen. Stichting hulpverlenersrespect.nl hoopt dat met het plaatsvinden van dit evenement , het respect voor hulpverleners (weer) ontstaat.
De NVSHV ondersteunt dit initiatief natuurlijk van harte en zit n het comite van aanbeveling.

Zie voor meer informatie: www.nationalehulpverlenersdag.nl.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.