Eerste Nederlands Triage Congres

Op donderdag 12 april 2012 wordt het Eerste Nederlands Triage Congres gehouden in het AMC te Amsterdam. Triage is een klein, maar ondenkbaar belangrijk onderdeel van spoedzorg. Wij nodigen u dan ook graag uit bij het Nederlands Triage Congres dat voor de eerste maal plaatsvindt. Het is van niet te onderschatten waarde dat er thans een platform wordt georganiseerd om ervaring en ideeën uit te wisselen. Om elkaar te informeren over nieuwe ontwikkelingen en lokale initiatieven.
Door de snel toenemende impact van triage is dit een bijeenkomst waarop u niet mag ontbreken.

Lees hier verder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.