Pijnrichtlijn op website NVSHV

De richtlijn ‘Pijnbehandeling bij traumapatiënten in de spoedzorgketen’ is een document met aanbevelingen en instructies ter ondersteuning van de dagelijkse praktijkvoering voor alle zorgverleners die te maken hebben met de zorg voor traumapatiënten in de spoedzorgketen. Het doel van de richtlijn is om de pijnbehandeling in de keten te verbeteren, zodat de pijn voor de patiënt acceptabel is en dat genezing en herstel bevorderd worden. Het accent in de richtlijn wordt gelegd op díe aspecten waar knelpunten zijn gesignaleerd en waar relevante ontwikkelingen worden gezien. De NVSHV is verantwoordelijk voor het monitoren van mogelijke tussentijdse ontwikkelingen die invloed kunnen hebben op deze richtlijn.

Bekijk hier het document pijnbehandeling bij traumapatienten

Overhandiging richtlijn pijnbehandeling

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.