Patiënt mishandelt SEH-verpleegkundige in Delft

Op de SEH van het Reinier de Graafgasthuis in Delft is afgelopen weekend een SEH-verpleegkundige mishandeld door een patiënt. De man kreeg zaterdagochtend vroeg te horen dat hij uitbehandeld was en dat hij naar huis mocht. De man begon te schelden, te spugen en te bijten. Hij werd geboeid afgevoerd door de politie.

Wederom een casus voor het Meldpunt Agressie op de website nvshv.nl

Met succes anonieme aangifte

Agressie is een onderwerp waar veel SEH’s mee in aanraking komen. Dit heeft het bestuur van de NVSHV doen besluiten om op het NVSHV-Congres van 29 maart een extra lezing over agressie in te lassen.. Om 15.30 uur vertelt Lucy Aalders, hoofd SEH van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem, hoe onlangs met succes anoniem aangifte gedaan van een agressie-incident. In haar lezing komt de casus aan de orde, maar ook hoe de aangifte tot stand gekomen is.

Schrijf u in voor het NVSHV congres en leer van de ervaringen uit Doetinchem!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.