Nieuw bestuurslid NVSHV

Ing. Hermien ten Bolscher (52) is toegetreden als bestuurslid van de NVSHV. Zij werkt als leidinggevende van de Acute Zorg in de Isala Klinieken te Zwolle. Tijdens de vele jaren die zij in de hartfunctie heeft gewerkt was zij ook bestuurslid van die beroepsvereniging.  

“De SEH zal meer en meer een acute zorg afdeling worden waar een belangrijk deel van de ketenzorg plaats vindt,” zegt zij. “Ik hoop samen met de andere bestuurleden de belangen te behartigen die noodzakelijk zijn om de komende jaren de juiste keuzes te maken en voldoende financiering voor de zorg te behouden.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.